Nederlands
belterwiede restaurant.fw.png

KLIMBOS PAASLOO

CULINAIR

GASTEN WATERPARK

restaurantwanneperveen


Zoek en boek
Bekijk onze groepsarrangementen

en dagjes uit!

 

Restaurant Belterwiede bij Giethoorn Overijssel

Feestvieren in Belterwiede Restaurant dichtbij Meppel, Overijssel

 

Bent u op zoek naar een gezellige avond met uw familie, vrienden of collega's voor fanatieke feestvierders, kies dan voor de feesten van Café-Restauran Belterwiede

 

Het feest begint tussen met een heerlijke cocktail. Tijdens de avond kunt u vrij gebruik maken van de Hollandse bar en geven de jongens van de keuken de avond een culinair tintje.

 

De prijzen variëren tussen de € 60,00 en € 95,00 p.p. De prijs is afhankelijk van de keuze van het thema en het aantal personen.

 

De verschillende mogelijkheden

Ik Hou van Holland

Het wel bekende spel van tv met de bekende spelonderdelen. Wie heeft de meeste kennis van Nederland, Nederlandse taal en muziek?
min 20 pers


Wie is de Mol?
Niets is meer wat het lijkt, niemand is meer te vertrouwen. Afhankelijk van het aantal personen speelt u met één of meerdere mollen en proberen de andere deelnemers de mol te ontmaskeren tijdens leuke en enerverende opdrachten.

Min 12 pers

 

Maffia avond
De Italiaanse Maffia is neer gestreken in Wanneperveen. De grote maffiabaas is helaas overleden en de familie is op zoek naar de nieuwe Don. Bijna alles is toegestaan om de nieuwe don te mogen worden. Tijdens diverse duistere opdrachten, leuke activiteiten kunt u geld, macht en aanzien verdienen. Bent u de nieuwe don?

Min. 20 personen

 

Jongens tegen de meisjes
Een gezellige middag/avond waarbij de strijd der seksen centraal staat. tijdens diverse spelrondes. natuurlijk mogen letterblokken, op de mat en het finalespel niet ontbreken.
 

 

What's on the tv?

Wie is de echte tv-kenner in uw midden? Tijdens deze middag/avond wordt u kennis van de tv, tv-programma's  en de spelprogramma's getest. Hilariteit verzekerd.

Contact formulier

Sitemap

Waterpark Belterwiede

Vakantiepark Giethoorn

Villapark Weeribben
Links

 

Belterwiede Restaurant
Veneweg 191
7946 LP Wanneperveen
T. 0522 - 281714
Reserveren@belterwiederestaurant.nl

 

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
belterwiederestaurant.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen