Nederlands
belterwiede restaurant.fw.png

KLIMBOS PAASLOO

CULINAIR

GASTEN WATERPARK

restaurantwanneperveen


Zoek en boek
Bekijk onze groepsarrangementen

en dagjes uit!

 

Restaurant Belterwiede bij Giethoorn Overijssel

Wanneperveen-Giethoorn

Het waterrijke lintdorp Wanneperveen ligt op een steenworp afstand van het Venetië van het Noorden: Giethoorn. Belterwiede Restaurant is bij uitstek de uitvalslocatie voor een leuke dag Giethoorn.Giethoorn is de laatste jaren weer een echte toeristische trekpleister geworden.

 

Vanuit Belterwiede Café-Restaurant kunt u rustig uw dag Giethoorn aanvangen. Vrijgewaard van alle toeristische gekte wordt u ontvangen in het restaurant om vevrolgens per fiets, TukTuk, DAF, rondvaart- of fluisterboot Giethoorn te gaan ontdekken. Met veel plezier verzorgen we een uitgebreide picknick mee voor de middag of stopt u bij Eetcafé Giethoorn voor een lekkere lunch.

 

De (mid)dag eindigt weer in Wanneperveen bij Belterwiede Restaurant, waar u afsluit met een heerlijk diner, buffet of barbecue.

 

Giethoorn maar dan anders Kroeg voor de Boeg Giethoorn zoals vroeger

 

Wilt u een arrangement op maat in Gierhoorn en omgeving, dan nodigen we u graag uit voor een kop koffie of thee om deze naar uw wensen samen te stellen. Lukt het niet om langs te komen, stuur dan een mail naar info@belterwiederestaurant.nl of bel 0522-281714.

 

 

Wanneperveen-Staphorst

Op een kleine 20 kilometer van Belterwiede Restaurant ligt Staphorst. Dit monumentale dorp met haar klederdracht, woningbouw en band met het geloof, maakt het zeker de moeite waard om te bezoeken. Met de fiets, auto of DAFJE ontdekt u de mooie omgeving van Staphorst met onder andere de Zwarte Dennen, Klooster het Zwarte water of wat denkt u van de indrukwekkende weg met alle monumentale boerderijen van Rouveen naar Staphorst. U waant zich in een open luchtmusuem.

 

In samenwerking met Museum Staphorst mogen we met zorg u de volgende twee mogelijkheden aan bieden:

 

DAF Tours dagje Nostalgie

Wannperveen-Staphiorst arrangement

Contact formulier

Sitemap

Waterpark Belterwiede

Vakantiepark Giethoorn

Villapark Weeribben
Links

 

Belterwiede Restaurant
Veneweg 191
7946 LP Wanneperveen
T. 0522 - 281714
Reserveren@belterwiederestaurant.nl

 

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
belterwiederestaurant.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen