Nederlands
belterwiede restaurant.fw.png

KLIMBOS PAASLOO

CULINAIR

GASTEN WATERPARK

Restaurant Belterwiede Wanneperveen GiethoornRestaurant Belterwiede Wanneperveen GiethoornRestaurant Belterwiede Wanneperveen GiethoornRestaurant Belterwiede Wanneperveen Giethoorn


Zoek en boek
Bekijk onze groepsarrangementen

en dagjes uit!

 

Restaurant Belterwiede bij Giethoorn Overijssel

High Service Belterwiede Restaurant in Wanneperveen, Overijssel

Naast lunch en diner biedt Belterwiede Restaurant nabij Giethoorn ook een High Service aan. U kunt kiezen uit een high tea, high beer, high wine en high cheese. Boek nu uw dagje uit bij Belterwiede Restaurant, met high service en een leuke activiteit naar keuze in de omgeving van Giethoorn of De Weerribben.

 


High tea €18,50 per persoon (3 t/m 12 jaar €10,-)

De high tea  is mogelijk vanaf 11.00 en wordt geserveerd op tafel of in buffetvorm (boven de 20 personen mogelijk). Tijdens de high tea is de thee onbeperkt mogelijk en is een kopje koffie wel mogelijk, maar niet onbeperkt. De high tea bestaat o.a. uit scones,muffins,brownies andere zoete lekkernijen, sandwiches,petit croline,mini-quiches..Tijdens de high tea kunt u gebruik maken van diverse melanges van Numi Thee. Deze biologische thee is duurzaam gekweekt en daardoor vol van smaak.

 

 


Luxe High Tea (€28,50 per persoon)

De High Tea wordt uitgebreid met luxe zoete lekkernijen, sandwiches en chocoladetaart. De warme gerechten worden aangevuld met focacia en quiches.

 

 High wine € 18,50 p.p. (incl. 3 glazen wijn)

Tijdens de high wine proeft u drie verschillende wijnen. Bij iedere wijn 3 bijpassende culinaire hapjes zowel warm als koud. De High wine is mogelijk vanaf 12.00 uur en wordt geserveerd in de loungesets, terras of op tafel.


Indien van tevoren doorgegeven, kan er rekening gehouden worden met vegetarisch en andere eetwensen. Ook een combinatie met de high beer is mogelijk.

 

 High beer € 18,50 p.p. (incl. 3 speciale bieren)

Tijdens de high beer proeft u drie speciale Belgische bieren met 3 bijpassende culinaire hapjes.De High Beer is mogelijk vanaf 12.00 uur en wordt geserveerd in de loungesets, terras of op tafel.

 

 


 

Contact formulier

Sitemap

Waterpark Belterwiede

Vakantiepark Giethoorn

Villapark Weeribben
Links

 

Belterwiede Restaurant
Veneweg 191
7946 LP Wanneperveen
T. 0522 - 281714
Reserveren@belterwiederestaurant.nl

 

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
belterwiederestaurant.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen